Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση /  Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών τότε η εταιρία μας δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής – αλλαγής, θα πρέπει:

Να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος, εντός της συσκευασίας που το παραλάβατε. 
 

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε.

 

Μεταφορικά Έξοδα

 • Εντός Ελλάδος
  Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (ACS) και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή τηνεταιρία μας.
  Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της εταιρίας μας, δεν θα παραλαμβάνονται.

  Επιστροφές
  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρίας μας,επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρίας μας, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό.

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αλλαγές
Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 5,00€ για κάθε νέα αποστολή.
Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας στο κατάστημά μας με τα απαραίτητα παρασταστικά (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή  Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο), χωρίς χρέωση.

 

 • Εκτός Ελλάδος
  Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. Επιστροφές – Αλλαγές με χρέωση της εταιρίας μας, δεν θα παραλαμβάνονται.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής
 • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
 • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ)

Σημαντικό:

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Κάποια από αυτά είναι τα εξής:

 • Μαγιώ
 • Κάλτσες

 


Διεύθυνση Επιστροφής

MANNEQUIN
Παύλου Φύσσα 42-44 
Κερατσίνι
ΤΚ: 18757


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 400 43 50 ή στο mannequinclothes@hotmail.com.

 


Ελαττωματικά Προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας πωλήθηκαν ελλατωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.